top of page

Lars Hannibal

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Guitar - Composer - CEO OUR Recordings - Foredragsholder

REVIEWS

Kulturen.Nu (DK)
March 21, 2023

Evanthore Vestergård

Kulturen.Nu (DK)

Élégantier'en
Lars Hannibal er anerkendt guitarist og lutenist. Men altså også komponist, digter, arrangør og musikentreprenør på mange felter. Hans mangeårige samarbejde med blokfløjtefænomenet Michala Petri er legendarisk, og deres ægteskab og musikalske børn har været var ugeblad-stof.
Det skal ikke skjule, at familien er seriøst arbejdende kunstnere, for længst anerkendte hjemme og ude. En frugt af det er deres pladeselskab OUR Recordings, der især udgiver CD'er med deres egne kompositioner og koncerter i en lind strøm, men i rosværdig grad også med andre kunstnere med spot på nutidig dansk musik.
På Lars Hannibals cd [BLUE] finder man 10 af hans originalkompositioner og 8 arrangementer af klassiske danske sange.
Hannibals musik er poetisk, sørgmodig, elegant, ofte inspireret af folkemusik. Det er ikke altid stor musik, men kvalificeret feel good musik, som kan tåle flere genhør.
På albummet høres, foruden Lars Hannibal og Michala Petri, Agnete Hannibal Petri på cello og endelig Amalie Hannibal Petri, der synger tre engelsksprogede sange med både tekst og musik af faderen. Sangene og udførelsen er skønhed i høj potens. Wau!

bottom of page